Marfan fórum

Ahhoz, hogy hozzászólásokat írjon először be kell jelentkeznie!
A bejelentkezéshez gépelje be a regisztráció során megadott azonosítóját
és jelszavát, és kattintson a belépés gombra!
Ha még nem regisztrált, ide kattintva megteheti.

Korábbi üzenetek

James Pond hozzászólása - 2012.02.08 11:24

Sziasztok!

Először Vikinek a válaszom: én kifejezetten élvezem ezt a hideget, mert most nincsenek frontok. Egyébként én a szeles időben szoktam padlót fogni, ami olyan 80 km-es szél fölött jelentkezik. Ilyenkor annyira gyenge vagyok, hogy szinte felkelni sincs erőm:) Az ablációs műtétem óta sajnos ez még csak rosszabb lett, lehet hogy nem is kellett volna megcsináltatni, de sajna akkor meg még nem tudtam hogy marfanos vagyok és mind ez 3 hónapja történt.
Elolvasgattam visszamenőleg itt néhány oldalt ez az ujjakkal nekem is van "storym". Zenei általánosba jártam ahol második osztályban választják ki a gyerekeket ki milyen hangszert tanuljon. Persze a kezeket nézik. Gondolhatjátok :) Vetekedtek értem, minden szaktanár vitt volna. Végül csellózni választottak ki. A vicc az egészben, hogy az év végén másik iskolába mentem inkább tanulni amit ma is bánok. Lehettem volna egy második Pege Aladár:) Aztán 16 évesen 196 centi magasan elmentem kosárlabdázni ahol mindenki csak lesett amikor eltünt a kezemben a kosárlabda. NB II-es szinten játszottam évekig - most meg azt hallom az orvosoktól hogy sportolnom sem nagyon lett volna szabad. Lehet hogy van abban igazság -"Amiről nem tudsz az nem fáj".
Holnap megyek Szabolcs tanárúrhoz az első marfan vizsgálatomra. 53 évesen ezt egy kicsit gáznak találom, bár ez részemről inkább az orvos társadalom kritikája.

Viktória hozzászólása - 2012.02.07 20:48

Halihó!!!

Ki hogyan viseli az időjárást?? :D

Üdv.: Viki

Csincsilla válasza srác25 hozzászólására - 2012.02.04 19:02
Előzmény megtekintése

Kedves Srác25!

Az egyik nagyon kedves Sorstárs, szeretne Veled levelezni, természetesen csak abban az esetben, ha erre Te nyitott vagy.
Hidd el nekem, Ő nagyon kedves, figyelmes fiú, és ha valaki, hát Ő az, aki Neked fog tudni segíteni, ha beigazolódik a Marfan, akkor abban főleg tud a támaszod lenni.

Ő nem olyan erőszakosan próbálja a jókedvet ráerőszakolni az emberekre, mint én!:) Valakitől ezt már egyszer régen megkaptam.

Ez a fiú azt mondta nekem, hogy aki negatív, vagy rosszkedvű, az nem is igazán Marfanos:)
Ha szeretnél levelezni egy korodbelivel, kérlek, írj nekem!

varrocsilla@gmail.com

A segíteni akarás vezérel mindig, így most is!

Szép hétvégét kívánok Mindenkinek!

Csilla

Csincsilla válasza srác25 hozzászólására - 2012.01.30 18:45
Előzmény megtekintése

Szorítok majd, hogy legyen rendben minden!

Utána, ha van kedved, adjál majd hírt Magadról.

Csilla

srác25 hozzászólása - 2012.01.29 18:45

Persze, értékelem ,nagyok kedves vagy..:)!
Amúgy febr. 16 án megyek kardiológushoz, majd megemlítem neki mi nyomja a lelkem...:/!