Meghívó - "Jótékony Lepény" Székesfehérvár főterén

Tavaly a Vörösmarty téren megrendezett jótékonysági lepénysütés sikerén felbuzdulva Bálint Edit és csapata, illetve közismert segítői, Rákóczi Ferenc, Buza Sándor és Terecskei Rita idén is megörvendeztetnek minket a sparhelten sült lepények már jól ismert, de soha meg nem unható füstös zamatával. A lepénysütésre, mely ismét összeköti a finomat a jótékonnyal, ezúttal Székesfehérvár főterén kerül sor.


"Újra itt a jótékony lepény!!! A múlt évben útjára indult sikeres kezdeményezés ismét hozhat a konyhára! A cél ismert: TÁMOGASSUK A MAGYAR MARFAN ALAPÍTVÁNYT!! A helyszín Székesfehérvár történelmi főtere. Várunk mindenkit szeretettel, 2013. dec. 15-én vasárnap 13 órától a Városháza téren!! A feladat: legyünk minél többen, ezt a vasárnapi ebédet MI főzzük!! Vásároljanak Sparhelten sült lepényt, és gyűjtsünk minél több támogatást a nemes célra!!! Rákóczi Feri, Buza Sándor, Terecskei Rita ismét "felveszi a kesztyűt" a kedvünkért és aktívan kiveszi a részét a munkából!! Természetesen velünk lesz Dr. Szabolcs Zoltán, hogy vigyázó szemei láttára sülhessenek a jószándékú lepények! Ne feledjék: "MINDENKI AZZAL SEGÍT, AMIVEL TUD!" VÁRUNK MINDENKIT SZERETETTEL: A LEPÉNY CSAPAT"


A sparhelten sült lepényről és Bálint Edit csapatáról az alábbi linkre kattintva tudhat meg többet: lepeny.hu

A tavalyi lepénysütés remek hangulatát az alábbi színes összeállítás jól illusztrálja: Jótékonysági lepénysütés a Karácsonyi Vásáron

2013.12.08.