A személyi jövedelemadó egy százaléka

A Magyar Marfan Alapítvány (MMA) elkötelezett a Magyarországon és a határon túl élő Marfan-szindrómás egyének felkutatásában, életminőségük javításában. Az alapítvány további célkitűzése a Marfan-szindrómára jellemző súlyos szív- és érrendszeri eltérések hátterében álló kóros folyamatok molekuláris, sejt- illetve szöveti szintű felderítése. Nem utolsó sorban kiemelendő az alapítvány tevékenységi köréből a tanácsadás, a Marfan-szindrómások társadalmi beilleszkedésének, családalapításnak, gyermekvállalásának támogatása.

Mindezen tevékenységek, ám különösképpen a genetikai, molekuláris biológiai kutatások az alapítvány szűkös költségvetéséhez mérten komoly kiadásokat jelentnek. Ezért szeretnénk kérni az MMA honlapjának minden Kedves Olvasóját, hogy amennyiben teheti, segítse az alapítványt a fent kiemelt, illetve az Alapító Okiratban foglalt célok megvalósításában személyi jövedelemadója egy százalékának felajánlásával.

Az Alapítvány neve: Magyar Marfan Alapítvány
Adószáma: 182-483-71-1-43
Technikai kód: 0403 8686465618

Bizonyítandó, hogy az alapítvány nemcsak kér, hanem ad is, és hozzájárul a Marfan-szindrómával kapcsolatos ismeretek bővítéséhez, továbbá a tünetegyüttesben érintettek életminőségének javításához, a molekuláris biológiai kutatásunk legújabb eredményeinek közérthető összegzése hamarosan elérhető lesz a honlapon, illetve a kutatásban részt vevők levélben is tájékoztatást kapnak.

Segítségüket, támogatásukat előre is köszönjük!

2013.02.10.